Toimitusehdot

Tilaus tulee maksaa ennen toimitusta. Arvioitu toimitusaika on 4 – 10 työpäivää. Useimmissa tapauksissa tuotteet postitetaan 5 työpäivän sisällä, ja kun maksusuoritus on tullut tilillemme. Tietyillä tuotteilla voi olla sesongin tai ruuhkan aikana jonkin verran pidempi toimitusaika, tästä saat ilmoituksen sähköpostitse.

Jos toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Myyjä pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Myyjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Pidätämme oikeuden painovirheisiin, mahdollisiin hintavirheisiin sekä tavaroiden loppumiseen meidän varastoista. Varaamme oikeuden loppuunmyyntiin sekä pidentyneeseen toimitusaikaan sekä mahdollisiin hintavirheisiin. Joissakin tapauksissa tuote on voinut loppua väliaikaisesti varastostamme ja tämä jälkikirjataan. Tämä johtuu joko viallisesta varastosaldosta tai toimitus valmistajalta on myöhässä. Lähetämme viestin sinulle tästä 1-3 vuorokauden sisällä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat perua tilauksesi, tai jos sinulla on muita kysymyksiä.

Asiakkaan on ilmoitettava tilatessaan nimensä ja osoitteensa sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Myyjä säilyttää asiakastiedot turvallisesti eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

 

Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Virheellisen tai postissa rikkoutuneen tuotteen asiakas voi halutessaan palauttaa veloituksetta asiakaspalautuksena osoitteeseen, joka löytyy lähetyksestä.